Dzień Babci i Dziadka – podaruj im to, co najpiękniejsze
14 października w całej Polsce obchodzony będzie Dzień Nauczyciela. To idealna okazja, aby podziękować wychowawcom za trud włożony w nauczanie oraz inspirowanie młodzieży. Warto uczynić to wręczając gronu pedagogicznemu co
Najbardziej prestiżowe nagrody podróżnicze w Polsce rozdane. Także i tym razem o oprawę kulinarną uroczystej Gali zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych – Deli Catering.
Niemal 90% polskich rodzin zamierza podać przynajmniej jedną potrawę rybną podczas Świąt Bożego Narodzenia – wynika z ogólnopolskiego badania konsumentów. Czy jednak tą rybą musi być karp?
O rynku wołowiny w Polsce i konieczności wprowadzenia w nim zmian opowiada Bartłomiej Czerwiński, właściciel Restauracji Merliniego.
Moc ziół z serca Szwajcarii
Firma Kondrat Wina Wybrane zaprasza na kolejne, bezpłatne szkolenie z cyklu podstaw wiedzy o winach pod hasłem „Czym to pachnie?” już 25 maja (poniedziałek) o godz. 18:30.
PROJEKT WIEDZA - UNIWERSYTET ŁÓDZKI W EMPIKU Prof. Dominik Mierzejewski – „Chiński Nowy Rok” 27 lutego, godz. 18:00 empik Manufaktura, Łódź, ul. Karskiego 5
Ponad 1000 ekologicznych miejsc siedzących, specjalnie dedykowana oferta cateringowa oraz warsztaty kulinarne i nauka zdrowego odżywiania w tle - oto nowy projekt Deli Catering, czyli EKO FOR 1000, stworzony z myślą o tych wszystki
Luty, miesiąc miłości. Wszystko wokół przypomina o romantycznych gestach, prezentach i wspólnych wyjściach. A na ulicach i w restauracjach sami zakochani. Jednak „miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty”, a dbałość o z