W obliczu realnego zagrożenia długotrwałą suszą kwestia racjonalnego wykorzystywania wody staje się niezwykle istotnym zagadnieniem. Corocznie, 22 marca, z inicjatywy ONZ obchodzony jest Światowy Dzień Wody.
Mrożone warzywa i owoce cieszą się dobrą prasą. A co z daniami gotowymi? Dietetyk Anna Radowicka wyjaśnia, czy warto po nie sięgać! Okazuje się, że jest pysznie, pożywnie i naturalnie.
Spotkanie online z ciekawymi, nietuzinkowymi postaciami? Szeroko podejmowana tematyka nowej rzeczywistości w wielu aspektach i konfiguracjach? Agencja eventowa Idea Productions Poland rusza z unikalnym projektem!
Co mają wspólnego truskawki z Siekierkami? Można się było tego dowiedzieć podczas III. CZERWCÓWKI POD KOPCEM.
W sobotę, 12 grudnia, o godzinie 18.00 odbędzie się inauguracja lodowiska*, położonego na placu zewnętrznym przed Złotymi Tarasami.
8 godzin pełnych wrażeń i 5 inspirujących wykładów prowadzonych przez takich mistrzów motywacji, jak Katarzyna Miller, Miłosz Brzeziński, Olga Kozierowska, Dagmara Skalska czy Tatiana Mindewicz-Puacz.
Ćwiczenia na deskach na powierzchni wody, trening inspirowany baletem, rytuały piękna i networking przy zdrowych koktajlach. W OVO Wrocław właśnie otwarto pierwszy na Dolnym Śląsku klub fitness prestiżowej marki Holmes Place o
Już po raz dziesiąty odbyła się Gala Superproduktu Świata Kobiety 2016. Na początku lutego 2017 r. w Hotelu Regnet w Warszawie zostały wręczone statuetki.
Pandemia spowodowała zmiany w naszym życiu, dlatego trendy żywieniowe na rok 2021 są zakorzenione w aktualnej sytuacji. W przyszłym sezonie jedzenie ma wspomagać zdrowie i być dobre dla środowiska. Na co jeszcze powinniśmy zwr
Miewasz wrażenie, że czas ucieka Ci przez palce? W pośpiechu chwytasz się kolejnych zadań, a przyjemności odkładasz na dalszy plan? Nie pozwól, aby Twoje życie stało się stertą obowiązków. Spraw, aby było kolekcją najle